Anul 2017 pentru EVO GPS

Anul 2017 pentru EVO GPS

2017 a adus multe schimbări și o evoluție clară în tot ceea ce înseamnă EVO GPS ca și organizație, aplicație pe care o dezvoltăm și noi parteneri cu care am deschis colaborări importante.

Dintre cele mai importante realizări, ne bucuram sa vă împărtășim următoarele:

1. Facelift-ul EVO GPS

Am lansat o nouă versiune a aplicației web EVO GPS pentru a vă oferi o experiență mai plăcută și un produs mai simplu de folosit.

Ce shimbări puteți observa în interfața de monitorizare

Facelif-ul presupune un design nou, aerisit și mai prietenos prin care dorim să creștem satisfacția utilizatorului aplicației EVO GPS.

De asemenea, o noua secțiune de Documente înlocuiește secțiunea Management – toate funcționalitățile cunoscute îmbrăcate într-un design nou, la care am adăugat și funcționalități noi:

  • vizualizarea rapidă a documentelor expirate/în curs de expirare
  • buton de reînnoire rapidă a documentelor
  • administrarea documentelor specifice șoferilor
  • posibilitatea de filtrare a documentelor în funcție de diverse criterii

2. MEVO – Dezvoltăm o nouă versiune a aplicației pentru mobil/tablete

  • Cu MEVO ne propunem sa venim în întâmpinarea managerilor de flotă care sunt tot timpul în mișcare şi care doresc să monitorizeze flota chiar şi în afara orelor de program. MEVO va înlocui Aplicația Mobila EVO GPS, oferind o interfață nouă mai intuitivă și funcționalități necesare unui manager “on the run”.

3. Am lansat noul Website EVO GPS

  • Noul website EVO GPS acoperă toate soluțiile şi produsele dezvoltate în cei aproape 10 de activitate. Scopul noului website este de a oferi informații corecte şi complete, grupate în funcție de domeniul de activitate sau în funcție de tipul de vehicul, pentru a vă ajuta în a înțelege mai bine beneficiile Monitorizării Auto prin GPS.

4. Locul 6 pentru CERCETARE, DEZVOLTARE ȘI HIGH TECH

  • Nu în ultimul rând, faptul ca suntem în continuă dezvoltare se certifică prin creșterea economică şi a cifrei de afaceri. Astfel am obținut Locul 6 în Topul Național al Firmelor organizat de Camera de Comerț și Industrie a României, pe domeniul CERCETARE, DEZVOLTARE ȘI HIGH TECH.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *