Monitorizare auto prin GPS pentru Transport Marfă & Internațional

Ce provocări întâmpinați în activitatea de TRANSPORTURI și LOGISTICĂ?

 • null
  Puteţi verifica în timp real locaţia camioanelor?
 • null
  Aveți control asupra consumului de combustibil?
 • null
  Aveți o flotă mare şi e greu să ţineţi evidenţa documentelor?
 • null
  Doriți să asigurați marfa transportată?
 • null
  Șoferii se abat de la rute şi fac opriri neprogramate?
 • null
  Cate costuri inutile ati avut luna aceasta?

Eficiența transportului este o condiție esențiala pentru comerțul de succes. Întârzierile în transportul de mărfuri, materii prime și echipamente afectează calitatea serviciilor, ceea ce poate fi periculos într-un mediu atât de competitiv.

Gestionarea unei afaceri de succes în domeniul transportului necesita o flotă eficientă, bine întreținută, care ajunge la destinații în momentul stabilit cu clienții. De la monitorizare, la optimizarea rutelor și comunicarea cu șoferii, de la consumul de combustibil, la intervalele de staționare și mentenanța vehiculelor, managerii de flote din domeniul transportului, se confruntă zilnic cu provocări majore pe care trebuie să le aibă sub control.

Soluția EVO GPS gestionează în timp real informații vitale pentru afacerea dumneavoastră, integrând atât tehnologia de urmărire, cât și sisteme de analiză de date. EVO GPS oferă o perspectivă completă asupra tuturor aspectelor legate de managementul flotelor auto. Soluția EVO oferă localizare și urmărire permanentărapoarte cuprinzătoare și posibilitatea de a seta alerte pentru situații specifice sau în care se pot încalcă regulile stabilite de managerul de flotă.

Soluția EVO GPS pentru localizare, urmărire și management flotă TRANSPORT

Reduceți consumul de combustibil al flotei dumneavoastră

Reducerea consumului de combustibil este o prioritate pentru orice manager de flotă auto. Folosind aplicația EVO GPS, veți reuși să optimizați rutele, să reduceți timpii morți, precum și să preveniți folosirea neautorizată a vehiculului. Asigurându-vă că șoferii parcurg cea mai bună rută, reduceți kilometrii parcurși și astfel scade consumul de combustibil și orele de condus ale acestora.

Simplificați programarea mentenanței

Puteți configura Aplicația EVO GPS să vă anunțe prin e-mail sau sms atunci când expiră anumite documente ale camioanelor sau tirurilor din flota dumneavoastră. Documentele pot include orice tip de informație, de la inspecții tehnice la viniete, CASCO și licențe de transport. Fiind în permanență informat, veți putea eficientiza activitatea de coordonare a flotei și veți ajuta la reducerea  costurilor și creșterea productivității.

Sporirea siguranței șoferilor și participanților la trafic

Noi știm că nimic nu este mai important pentru dumneavoastră decât siguranță angajaților. Aplicația EVO GPS permite flotelor de transport să monitorizeze comportamentul șoferilor. Urmărind excesul de viteză, staționările nepermise, kilometrii parcurși, precum și frânările și accelerările bruște, vă asigurați că vehiculele și șoferii sunt în siguranță și că aceștia acționează responsabil în trafic.

Livrați în timp real

Notificările ce se transmit instantaneu, oferă un beneficiu imens care adaugă valoare companiei dumneavoastră în fața altor companii de distribuție, aducând un element crucial în luarea deciziei de către clienți atunci când aceștia își aleg colaboratorii. Companiile vor să știe exact când își primesc produsele. De asemenea, aceștia doresc dovada că produsele lor au fost livrate corespunzător.

Avantajul platformei EVO GPS este faptul că puteți configura accesul la aceste informații, pentru fiecare client în parte. Astfel, aceștia vor putea știi în permanență starea livrărilor. Eficientizând acest proces, clienții vor devenii din ce în ce mai mulțumiți, iar prestigiul companiei dumneavoastră va crește.

Reduceți timpul de realizare al rapoartelor și eliminați stresul calculelor

Rapoartele pe care le poate genera aplicația EVO GPS, prezintă informații detaliate cu privire la timpul petrecut pe traseu și la fiecare client în parte, opriri în puncte de interes, foi de parcurs, precum și evenimente petrecute pe traseu (opriri motor, porniri motor, alimentări combustibil, scăderi bruște de nivel combustibil). Rulând rapoarte cu doar câteva click-uri, reduceți timpul petrecut pentru a pune cap la cap informații transmise de la fiecare șofer în parte. Vă optimizați în acest fel activitatea și vă puteți concentra pe sporirea productivității și a profitului.

BENEFICII

Alegeți soluția de monitorizare auto EVO GPS și veți obține:

 • null

  Reducerea costurilor

  Reducerea costurilor cu carburantul
  Reducerea costurilor de mentenanță

 • null

  Optimizarea activității

  Generați automat rute optimizate de distribuție
  Optimizarea costurilor pe operațiune

 • null

  Monitorizare

  Monitorizați permanent rutele și traseele parcurse de vehicule

 • null

  Siguranță

  Creșteți siguranța șoferilor în trafic și stimulați unu stil de condus preventiv

 • null

  Diminuarea pierderilor

  Alerte expirare documente flotă și șoferi, de tipul reviziilor, certificate, autorizații etc.

 • null

  Competitivitate

  Evidențe scriptice ale livrărilor
  Furnizarea de servicii de calitate

Produse Recomandate

CLIENȚI DE REFERINȚĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *