Monitorizare auto prin GPS pentru Servicii & Utilități Publice

Ce provocări întâmpinați în activitatea dumneavoastră?

 • null
  Activitățile administrative vă consumă mult timp?
 • null
  Știți cum să evitați pierderile de combustibil?
 • null
  Câte costuri inutile ați avut luna acesta?
 • null
  Cum preveniți deteriorarea flotei?
 • null
  Șoferii se abat de la rute și fac opriri neprogramate?
 • null
  Șoferii dumneavoastră conduc agresiv?

Companiile de utilități publice sunt un factor diferențiator atunci când vine vorba de imaginea localităților și calitatea vieții pe care acestea le oferă locuitorilor săi. Indiferent de domeniul în care acestea activează (distribuție de – apa, electricitate, agent termic, etc., servicii de -salubrizare, telefonie, transport public, etc., servicii de urgenta – politie, pompieri, salvare etc.), companiile de utilități publice întâmpina zilnic numeroase dificultăți în managementul operațiunilor prin care prestează servicii publice.

Fie că ne referim la preluarea rapidă a sesizărilor, coordonarea echipelor pe teren, la timpul de intervenție și chiar mentenanța mașinilor și a utilajelor, managerul de flotă al unei companii de utilități publice trebuie să gestioneze toate aceste aspect într-un mod eficient pentru a reduce pierderile și a crește calitatea serviciilor oferite.

Soluția EVO GPS gestionează în timp real informații vitale pentru afacerea dumneavoastră, integrând atât tehnologia de urmărire, cât și sisteme de analiză de date. Utilizând aplicația EVO GPS veți obține o perspectiva completă asupra tuturor aspectelor legate de managementul flotei dvs., de la monitorizare în timp realrapoarte cuprinzătoare până la alerte pentru situații specifice sau în care sunt încălcate regulile stabilite de managerul de flotă.

Soluția EVO GPS pentru localizare, urmărire și management flotă vehicule UTILITĂȚI PUBLICE

Creați perimetre și puncte de interes pentru o monitorizare eficientă

Prin intermediul Aplicației EVO GPS veți fi alertat atunci când un vehicul ajunge într-un punct de interes desemnat (adresă sesizare) sau când un utilaj părăsește perimetrul configurat în prealabil în interfața de monitorizare (ex: zona arondată pentru salubrizare). De asemenea, veți fi anunțat prin e-mail sau sms dacă un vehicul se află în mișcare în afara orelor de program. Astfel veți putea preveni situații care vă dezavantajează din punct de vedere financiar, veți reduce costurile iar productivitatea companiei va crește.

Sunteți la curent cu starea lucrărilor și puteți comunica mai eficient cu personalul

Monitorizând orele de funcționare ale motorului, precum și distanțele parcurse, veți putea optimiza activitatea fiecărui angajat în parte. De asemenea, puteți identifica cu precizie timpul de funcționare al utilajelor precum și a echipamentelor anexe precum pompe, compresoare, macarale etc. În acest fel veți avea la dispoziție informații utile pentru a măsura productivitatea și pentru o mai bună coordonare a resurselor pe teren.

Simplificați programarea mentenanței

Puteți configura Aplicația EVO GPS să vă anunțe prin e-mail sau sms atunci când expiră anumite documente ale utilajelor și ale operatorilor. Documentele pot include orice tip de informație de la inspecții tehnice, asigurări, calificări ale operatorilor, etc. Fiind în permanență informat, veți putea eficientiza activitatea de coordonare a flotei și veți ajuta la reducerea costurilor și creșterea productivității.

Monitorizați consumul și reduceți cheltuielile cu combustibilul

Reducerea consumului de combustibil este o prioritate pentru orice manager de flotă. Folosind platforma EVO GPS, veți reuși să optimizați rutele, să reduceți timpii morți, precum și folosirea neautorizată a vehiculului. Astfel vă asigurați că șoferii parcurg cea mai bună rută, reduceți kilometrii parcurși și consumul de combustibil.

Staționările prelungite cu motorul în funcțiune sunt o altă risipă de combustibil. Prin reducerea acestora, veți scădea și cantitatea de combustibil folosită. Pentru unii clienți s-a constatat o reducere de până la 25% a  consumului  de combustibil prin monitorizarea timpului de staționare.

Reduceți timpul de realizarea a rapoartelor și eliminați stresul calculelor

Rapoartele pe care le poate genera platforma EVO GPS, prezintă informații detaliate cu privire la timpul petrecut pe traseu și la fiecare client în parte, opriri în puncte de interes, foi de parcurs, precum și evenimente petrecute pe traseu (opriri motor, porniri motor, alimentări combustibil, scăderi bruște ale nivelului de combustibil, etc.). Rulând rapoarte cu doar câteva click-uri, reduceți timpul petrecut pentru a pune cap la cap informații transmise de la fiecare șofer în parte. Vă optimizați în acest fel activitatea și vă puteți concentra pe sporirea productivității și a profitului.

BENEFICII

Alegeți soluția de monitorizare auto EVO GPS și veți obține:

 • null

  Reducerea costurilor

  Reducerea costurilor cu carburantul
  Reducerea costurilor de întreținere

 • null

  Optimizarea activității

  Creșteți productivitatea și încurajați un stil de condus preventiv

 • null

  Monitorizare

  Monitorizare permanentă a utilajelor pe teren
  Responsabilizarea șoferilor și eliminarea furturilor

 • null

  Siguranță

  Creșterea siguranței angajaților și a pasagerilor transportați

 • null

  Diminuarea pierderilor

  Alerte expirare documente flotă și șoferi, de tipul reviziilor, certificate, autorizații etc.

 • null

  Competitivitate

  Creșterea calității serviciilor oferite și a satisfacției cetățenilor

Produse Recomandate

PRODUS EVO GPS FOLOSIT CU SUCCES DE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *