Monitorizare auto prin GPS pentru DISTRIBUȚIE

Ce provocări întâmpinați în activitatea de DISTRIBUȚIE?

 • null
  Clienții sunt mulțumiți de timpul de livrare?
 • null
  Câte costuri inutile ați avut luna aceasta?
 • null
  Au fost atinse astăzi toate punctele de livrare?
 • null
  Doriți să asigurați marfa transportată?
 • null
  Puteți optimiza rutele în funcție de trafic?
 • null
  Șoferii dumneavoastră conduc agresiv?

În domeniul Distribuției fiecare oră și kilometru contează. Combustibilul irosit și orele pierdute de angajați în trafic, au un impact major asupra productivității companiei cât și asupra gradului de mulțumire al clienților.

Astfel, tot mai multe companii de distribuție sunt în căutare de metode eficiente de monitorizare și management a activităților pentru a fi în avantaj față de competiție. A deține informații cu privire la locația exactă a fiecărui vehicul din flotă, precum și capacitatea de a stabili puncte de interes este esențială pentru a pune la dispoziția clienților dovada livrării.

Soluția EVO GPS gestionează în timp real informații vitale pentru afacerea dumneavoastră, integrând atât tehnologia de urmărire, cât și sisteme de analiză de date. Utilizând aplicația EVO GPS veți obține o perspectivă completă asupra tuturor aspectelor legate de managementul flotei dvs., de la monitorizare auto în timp real, rapoarte cuprinzătoare până la alerte pentru situații specifice sau în care sunt încălcate regulile stabilite de managerul de flotă.

Soluția EVO GPS pentru localizare, urmărire și management flotă DISTRIBUȚIE

Livrați în timp real

Notificările în timp real oferă un beneficiu imens care adaugă valoare companiei dumneavoastră în fața altor companii de distribuție, aducând un element crucial în luarea deciziei de către clienți atunci când aceștia își aleg colaboratorii. Clienții vor să știe exact când își primesc produsele. De asemenea, aceștia doresc dovada că produsele lor au fost livrate corespunzător.
Avantajul platformei EVO GPS este faptul că puteți configura accesul la aceste informații, pentru fiecare client în parte. Astfel, aceștia vor putea știi în permanență starea livrărilor. Prin eficientizarea acestui proces, clienții vor deveni din ce în ce mai mulțumiți, iar prestigiul companiei dumneavoastră va crește.

Monitorizați activitatea angajaților

Angajații devin mult mai atenți şi eficienți atunci când știu că sunt monitorizați. Dacă aceștia știu ca puteți genera rapoarte cu privire la viteza de deplasare, ruta aleasa și timpul petrecut la fiecare client în parte, își vor optimiza activitatea conform standardelor impuse. Acest lucru se va traduce în creșterea productivității și implicit a profitului companiei dumneavoastră.

Programați rutele de livrare

Pentru multe companii de livrare și distribuție, rutele de livrare se schimba dramatic de la o zi la alta. Se întâmpla rar ca firmele sa aibă același program în fiecare zi. Acest lucru înseamnă că rutele optime vor varia foarte mult de la o zi la alta. Folosind platforma EVO GPS, puteți programa cu ușurință cele mai bune rute pentru toate vehiculele, astfel încât livrările vor fi făcute în timp util, cu un consum minim de resurse umane și combustibil.

Reduceți timpii morți

Staționarea cu motorul pornit consumă mai mult combustibil decât vă puteți imagina. Sistemul de monitorizare prin GPS ajută șoferii să evite blocajele în trafic și să găsească cea mai buna rută, pentru a maximiza eficiența și pentru a reduce consumul de combustibil.
Staționările prelungite cu motorul în funcțiune sunt o risipă de combustibil. Prin micșorarea acestui interval se reduce și cantitatea de combustibil folosită. Pentru unii clienți s-a constatat o reducere de până la 25% a consumului de combustibil prin monitorizarea timpului de staționare.

Reduceți timpul de realizarea al rapoartelor și eliminați stresul calculelor

Rapoartele pe care le generează aplicația EVO GPS prezintă informații detaliate cu privire la timpul petrecut pe traseu și la fiecare client în parte, opriri în puncte de interes, foi de parcurs, precum și evenimente petrecute pe traseu (opri motor, porniri motor, alimentari combustibil, scăderi bruște de nivel combustibil, etc.). Rulând rapoarte cu doar câteva click-uri, reduceți timpul petrecut pentru a pune cap la cap informațiile transmise de la fiecare șofer în parte. Vă optimizați în acest fel activitatea și vă puteți concentra pe sporirea productivității și a profitului.

BENEFICII

Alegeți soluția de monitorizare auto EVO GPS și veți obține:

 • null

  Reducerea costurilor

  Reducerea costurilor cu carburantul
  Reducerea costurilor de mentenanță

 • null

  Optimizarea activității

  Generați automat rute optimizate de distribuție
  Optimizarea costurilor pe operațiune

 • null

  Monitorizare

  Monitorizați permanent rutele și traseele parcurse de vehicule

 • null

  Siguranță

  Creșteți siguranța șoferilor în trafic și stimulați un stil de condus preventiv

 • null

  Diminuarea pierderilor

  Alerte expirare documente flotă și șoferi, de tipul reviziilor, certificate, autorizații etc.

 • null

  Competitivitate

  Evidențe scriptice ale livrărilor
  Furnizarea de servicii de calitate

Produse Recomandate

CLIENȚI DE REFERINȚA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *