Companie

Despre Evotracking

Fondată în 2009, Evotracking este in prezent o companie din grupul Vodafone, lider global in furnizarea de solutii de telecomunicatii si IoT.

Compania oferă un portofoliu extins de servicii pentru managerii de flote, înglobând în aplicația EVO GPS peste 40 de produse adaptate oricărui tip de industrie. De asemenea,  aplicația mobila EVO GPS vă oferă libertatea de mișcare, având acces de pe orice dispozitiv mobil la cele mai importante funcționalități ale aplicației.

Indiferent că este vorba despre companii mari sau mai mici, EVO GPS este o soluție care permite urmărirea și monitorizarea flotelor auto în timp real, oferind posibilitatea optimizării activității și reducerii costurilor, prin îmbinarea tehnologiilor inovatoare cu experiența acumulată de-a lungul timpului.

EVO GPS - solutie de localizare si monitorizare auto prin GPS | evogps.ro

Clienții noștri ne-au ajutat să înțelegem că fiecare companie are nevoi specifice.

Flexibilitatea aplicaţiei EVO GPS ne permite să găsim şi să oferim cea mai potrivită soluţie pentru fiecare client în parte. Indiferent dacă aveţi o companie mică de distribuţie, o flotă internaţională, sau diverse utilaje, noi avem soluţii care se potrivesc nevoilor dumneavoastră. Printre cele mai importante funcționalități ale aplicației reamintim:

  • Localizarea și urmărirea în timp real
  • Istoricul rutelor
  • Măsurarea consumului și nivelului de combustibil din rezervoare cu alertare în caz de variații
  • Comunicație cu șoferii prin navigatorul de la bord
  • Raportare a timpului de condus și staționare
  • Raportare asupra modului de conducere al șoferilor
  • Rapoarte analitice de activitate care se pot aplica direct pe întreaga flotă
  • Secțiune de management al documentelor și costurilor (asigurări, vignete, reparații etc.)

De ce să alegeți Soluția EVO GPS?

În primul rând, suntem o companie 100% românească, ceea ce ne oferă avantajul de a înțelege cel mai bine nevoile specifice și problemele existente în mediul antreprenorial românesc. De aceea, ne-am dedicat inovației și dezvoltărilor pentru a îmbunătăți permanent soluțiile EVO GPS și a livra beneficii reale și imediate clienților noștri. Produse precum detecția nivelului de combustibil din rezervor, foaie de parcurs conform legislației, limitări de viteză sau depășirea vitezei legale, soluția pentru agricultură sau construcții, sunt dezvoltări specifice cu care venim în întâmpinarea companiilor românești.

In al doilea rând, puteți beneficia de soluția și serviciile noastre din primul moment al instalării echipamentelor pe mașini. Tot ce aveți nevoie este să dispuneți de un dispozitiv cu acces la internet și aplicația noastră este disponibilă din orice browser. Nu este nevoie de instalări suplimentare și astfel beneficiați de o rentabilitate mai rapidă a investiției în comparație cu alte soluții de pe piață.

Instalarea echipamentelor este facilă și rapidă, deoarece avem propria echipa de instalări și astfel vă oferim un serviciu complet, fără alte costuri suplimentare sau timp pierdut prin service-uri auto.

Nu în ultimul rând, deoarece ne concentrăm pe calitate, vă stăm la dispoziție cu cel mai prompt și dezvoltat sistem de Suport Clienți pentru a vă ajuta în implementarea soluției noastre în activitatea zilnică și a vă oferi know-how-ul despre cum vă puteți reduce costurile prin adoptarea anumitor practici și măsuri.

Prezenta EVO GPS pe piata interna si internationala | evogps.ro

CERTIFICĂRI

Certificări obținute de compania EVOTRACKING

CLIENȚI

Companii  care folosesc eficient Aplicația de Monitorizare EVO GPS chiar în acest moment