Monitorizare auto prin GPS pentru vehicule ușoare

Ce provocări întâmpinați în activitatea de dumneavoastră?

 • null
  Știți unde vă sunt angajații  în orice moment?
 • null
  Cât timp petrec aceștia cu fiecare client în parte?
 • null
  Activitățile administrative vă consumă mult timp?
 • null
  Șoferii dumneavoastră conduc agresiv?
 • null
  Câte costuri inutile ați avut luna aceasta?
 • null
  Puteți optimiza rutele în funcție de trafic?

Conducerea și organizarea unei flote de mașini este o condiție esențiala pentru o afacere profitabila. Gestionarea unei afaceri de succes necesita o flotă eficientă, bine întreținută, care ajunge la destinații în timpul și în condițiile stabilite cu clienții. Întârzierile afectează calitatea serviciilor, ceea ce poate fi dăunător într-un mediu economic competitiv. De la monitorizare, la optimizarea rutelor și comunicarea cu șoferii, de la consumul de combustibil, la timpii de staționare și mentenanța vehiculelor, managerii de flote se confruntă zilnic cu provocări majore pe care trebuie sa le aibă sub control.

Aplicația de monitorizare EVO GPS este ideală pentru vehiculele comerciale, permițându-vă să țineți evidența activelor companiei în timp ce reduceți costurile. Când angajații dumneavoastră sunt pe drum în mare parte a timpului, este esențial să știți locația fiecăruia în parte, cât timp petrec la fiecare client și rutele alese pentru realizarea activităților.

Acest lucru oferă mai multe avantaje care pot stimula semnificativ productivitatea, ceea ce înseamnă că afacerea dumneavoastră ajunge să câștige mai mulți bani în timp ce cheltuie mai puțin.

Soluția EVO GPS gestionează în timp real informații vitale pentru afacerea dumneavoastră, integrând atât tehnologia de urmărire, cât și sisteme de analiză de date. Utilizând aplicația EVO GPS veți obține o perspectivă completă asupra tuturor aspectelor legate de managementul flotei dvs., de la monitorizare în timp realrapoarte cuprinzătoare până la alerte pentru situații specifice sau în care sunt încălcate regulile stabilite de managerul de flotă.

Soluția EVO GPS pentru localizare, urmărire și management flotă VEHICULE UȘOARE

Reduceți consumul de combustibil al flotei dumneavoastră

Reducerea consumului de combustibil este o prioritate pentru orice manager de flotă auto. Folosind aplicația EVO GPS, veți reuși să optimizați rutele, să reduceți timpii morți, precum și să preveniți folosirea neautorizată a vehiculului. Asigurându-vă ca șoferii parcurg cea mai bună rută, reduceți kilometrii parcurși și astfel scade consumul de combustibil și orele de condus ale acestora.

Monitorizați activitatea angajaților

Angajații devin mult mai atenți și eficienți atunci când știu că sunt monitorizați. Dacă aceștia știu că puteți genera rapoarte cu privire la viteza de deplasare, ruta aleasă și timpul petrecut la fiecare client în parte, își vor optimiza activitatea conform cu standardele impuse. Acest lucru se va traduce în reducere de costuri și creșterea productivității.

Programați traseele și vizitele la clienți

Pentru multe companii din domeniul vânzărilor, traseele se schimba dramatic de la o zi la alta. Se întâmplă rar ca firmele sa aibă același program în fiecare zi. Acest lucru înseamnă că rutele optime vor varia foarte mult de la o zi la alta. Folosind platforma EVO GPS, puteți programa cu ușurință cele mai bune rute pentru toate vehiculele, astfel încât activitatea dumneavoastră să fie una productivă, cu un consum minim de resurse umane și combustibil.

Reduceți timpii morți

Staționarea cu motorul pornit consumă mai mult combustibil decât vă puteți imagina. Sistemul de monitorizare prin GPS ajută șoferii să evite blocajele în trafic și sa găsească cea mai bună rută, pentru a maximiza eficiența și pentru a reduce consumul de combustibil.

Staționările prelungite cu motorul în funcțiune sunt o risipă de combustibil. Prin reducerea acestora se reduce și cantitatea de combustibil folosită. Pentru unii clienți s-a constatat o reducere de până la 25% a combustibilului prin monitorizarea timpului de staționare.

Simplificați programarea mentenanței

Puteți configura Aplicația EVO GPS să vă anunțe prin e-mail sau sms atunci când expiră anumite documente ale vehiculelor din flota dumneavoastră. Documentele pot include orice tip de informație de la inspecții tehnice, asigurări, rovignete, etc. Fiind în permanență informat, veți putea eficientiza activitatea de coordonare a flotei și veți ajuta la reducerea costurilor și creșterea productivității.

BENEFICII

Alegeți soluția de monitorizare auto EVO GPS și veți obține:

 • null

  Reducerea costurilor

  Reducerea costurilor cu carburantul
  Reducerea costurilor de mentenanță

 • null

  Optimizarea activității

  Generați automat rute optimizate de distribuție
  Responsabilizarea angajaților

 • null

  Monitorizare

  Monitorizați permanent rutele și traseele parcurse de vehicule

 • null

  Siguranță

  Creșteți siguranța șoferilor în trafic și stimulați un stil de condus preventiv

 • null

  Diminuarea pierderilor

  Alerte expirare documente flotă și șoferi, de tipul reviziilor, certificate, autorizații etc.

 • null

  Competitivitate

  Evidențe scriptice ale livrărilor
  Furnizarea de servicii de calitate

Produse Recomandate

PRODUS EVO GPS FOLOSIT CU SUCCES DE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *