Monitorizare auto prin GPS pentru domeniul Construcțiilor

Ce provocări întâmpinați în activitatea dumneavoastră?

 • null
  Cum optimizați activitatea personalului care operează mașini și utilaje pe șantier?
 • null
  Știți cum să evitați pierderile de combustibil?
 • null
  Cum vă măsurați productivitatea lucrărilor?
 • null
  Cum preveniți deteriorarea utilajelor?
 • null
  Activitățile administrative vă consumă mult timp?
 • null
  Câte costuri inutile ați avut luna aceasta?

Domeniul construcțiilor presupune foarte multe investiții și coordonarea multor activități. De la utilaje și echipamente, până la materiale de construcții și resurse umane, managerul unei firme de construcții trebuie să aibă sub control activele firmei sale. Reputația companiei poate fi pusa în pericol dacă nu se ține cont de toate aceste aspecte. O monitorizare eficientă a utilajelor de construcții aflate pe teren, vă garantează siguranța personalului și ținerea cheltuielilor sub control.

Întârzierile pot contribui la eșec, în cazul în care nu se iau măsuri pentru a le preveni. Timpii morți, orele suplimentare, precum și uzura utilajelor pot contribui dramatic la scăderea productivității și automat la creșterea costurilor. În plus, este important să aveți în permanenta posibilitatea de a vă informa corespunzător clienții cu privire la starea lucrărilor. În acest fel veți spori eficiența, iar facturările vor fi exacte și la timp.

Soluția EVO GPS gestionează în timp real informații vitale pentru afacerea dumneavoastră, integrând atât tehnologia de urmărire, cât și sisteme de analiza de date. Utilizând aplicația EVO GPS veți obține o perspectiva completa asupra tuturor aspectelor legate de managementul flotei dvs., de la monitorizare în timp realrapoarte cuprinzătoare până la alerte pentru situații specifice sau în care sunt încălcate regulile stabilite de managerul de flotă.

Soluția EVO GPS pentru localizare, monitorizare și management flotă UTILAJE CONSTRUCȚII

Creați perimetre pentru a ține sub control utilajele și pentru a preveni utilizarea neautorizata a acestora

Prin intermediul aplicației EVO GPS veți fi alertat atunci când un utilaj părăsește perimetrul configurat în prealabil în interfața de monitorizare. De asemenea, veți fi anunțat prin e-mail sau sms dacă un vehicul se afla în mișcare în afara orelor de program. Astfel veți putea preveni situații care vă dezavantajează din punct de vedere financiar, veți reduce costurile iar productivitatea companiei va crește.

Sunteți la curent cu starea lucrărilor și puteți comunica mai eficient cu personalul

Monitorizând orele de funcționare ale motorului, precum și distantele parcurse, veți putea optimiza activitatea fiecărui angajat în parte. De asemenea, puteți identifica cu precizie timpul de funcționare a utilajelor precum macaralele, excavatoarele, buldozerele etc. În acest fel veți avea la dispoziție informații utile pentru o facturare precisă și pentru o mai bună coordonare a angajaților pe șantier.

Simplificați programarea mentenanței

Puteți configura Aplicația EVO GPS să vă anunțe prin e-mail sau sms atunci când expira anumite documente ale utilajelor și ale operatorilor. Documentele pot include orice tip de informație de la inspecții tehnice, asigurări, calificări ale operatorilor, etc. Fiind în permanență informat, veți putea eficientiza activitatea de coordonare a flotei și veți ajuta la reducerea costurilor și creșterea productivității.

Monitorizați consumul pentru a evidenția variațiile și pentru a reduce costurile

Reducerea consumului de combustibil este o prioritate pentru orice manager de flota. Folosind platforma EVO GPS, veți reuși să optimizați rutele, să reduceți timpii morți, precum și folosirea neautorizată a vehiculului. Astfel vă asigurați că șoferii parcurg cea mai bună rută, reduceți kilometrii parcurși și consumul de combustibil.

Staționările prelungite cu motorul în funcțiune sunt o alta risipă de combustibil. Prin reducerea acestora, veți scădea și cantitatea de combustibil folosita. Pentru unii clienți s-a constatat o reducere de pana la 25% a combustibilului prin monitorizarea timpului de staționare.

Reduceți timpul de realizarea a rapoartelor și eliminați stresul calculelor

Rapoartele pe care le poate genera platforma EVO GPS, prezintă informații detaliate cu privire la timpul petrecut pe traseu și la fiecare client în parte, opriri în puncte de interes, foi de parcurs, precum și evenimente petrecute pe traseu (opriri motor, porniri motor, alimentări combustibil, scăderi bruște ale nivelului de combustibil). Rulând rapoarte cu doar câteva click-uri, reduceți timpul petrecut pentru a pune cap la cap informații transmise de la fiecare șofer în parte. Vă optimizați în acest fel activitatea și vă puteți concentra pe sporirea productivității și a profitului.

BENEFICII

Alegeți soluția de monitorizare auto EVO GPS și veți obține:

 • null

  Reducerea costurilor

  Evidența exactă a consumului de combustibil din rezervor

 • null

  Optimizarea activității

  Delimitați perimetre de lucru și monitorizați activitatea utilajelor de construcții

 • null

  Monitorizare

  Monitorizați permanent utilajele pe șantier

 • null

  Siguranță

  Alerte intrări/ieșiri din perimetru (interfață/email /sms)

 • null

  Diminuarea pierderilor

  Alerte expirare documente flotă și șoferi de tipul revizii, certificate, autorizații etc..

 • null

  Competitivitate

  Garanția lucrărilor efectuate la timp

Produse Recomandate

PRODUS EVO GPS FOLOSIT CU SUCCES DE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *