Monitorizare auto prin GPS - servicii de urgență & companii de securitate

Ce provocări întâmpinați în activitatea dumneavoastră?

 • null
  Puteți estima corect timpul de intervenție?
 • null
  Știți cum sa evitați pierderile de combustibil?
 • null
  Câte costuri inutile ați avut luna acesta?
 • null
  Cum preveniți deteriorarea flotei?
 • null
  Cum coordonați vehiculele pe teren?
 • null
  Șoferii dumneavoastră conduc agresiv?

Pentru serviciile de urgență și companiile ce activează în domeniul securității și al intervențiilor, provocările majore sunt date de timpul de intervenție, siguranța angajaților cât și a bunurilor transportate. Atât serviciile de urgență cât și companiile din domeniul privat au nevoie de sisteme inteligente pentru a își monitoriza activitatea și a oferi siguranța și protecție în momentele critice în care sunt solicitate.

Fie ca ne referim la preluarea rapida a sesizărilor, coordonarea echipelor pe teren, la timpul de intervenție și chiar mentenanța vehiculelor, managerul de flotă al unei companii de securitate trebuie sa gestioneze toate aceste aspect într-un mod eficient pentru a reduce pierderile și a creste calitatea serviciilor oferite.

Soluția EVO GPS gestionează în timp real informații vitale pentru compania dumneavoastră, integrând atât tehnologia de urmărire, cât și sisteme de analiză de date. EVO GPS oferă o perspectiva completa asupra tuturor aspectelor legate de managementul vehiculelor din flota dumneavoastră. Soluția EVO oferă monitorizare în timp real, rapoarte cuprinzătoare și posibilitatea de a seta alerte pentru situații specifice sau în care se pot încalcă regulile stabilite de managerul de flotă.

Soluția EVO GPS pentru localizare, urmărire și management vehicule INTERVENȚII & SECURITATE

Creați perimetre și puncte de interes pentru o monitorizare eficientă

Prin intermediul aplicației EVO GPS veți fi alertat atunci când un vehicul ajunge într-un punct de interes desemnat (adresa sesizare) sau când un vehicul părăsește perimetrul configurat în prealabil în interfața de monitorizare. De asemenea, veți fi anunțat prin e-mail sau sms dacă un vehicul se afla în mișcare în afara orelor de program. Astfel veți putea preveni situații care vă dezavantajează din punct de vedere financiar, veți reduce costurile iar productivitatea companiei va crește.

Responsabilizați angajații și comunicați mai bine cu aceștia

Atunci când angajații dumneavoastră știu că sunt monitorizați, aceștia devin mai disciplinați, mai eficienți și își îndeplinesc sarcinile mai repede. Ceea ce înseamnă creșterea profitului și îmbunătățirea imaginii în piață.
Capacitatea de a monitoriza și de a gestiona timpul de care are nevoie un angajat pentru a-și îndeplini sarcinile, crește productivitatea și deschide posibilitatea de a optimiza activitatea fiecărui angajat, pentru o mai buna gestionare a resurselor.

Simplificați programarea mentenanței

Puteți configura Aplicația EVO GPS să vă anunțe prin e-mail sau sms atunci când expira anumite documente ale utilajelor și ale operatorilor. Documentele pot include orice tip de informație de la inspecții tehnice, asigurări, calificări ale operatorilor, etc. Fiind în permanență informat, veți putea eficientiza activitatea de coordonare a flotei și veți ajuta la reducerea costurilor și creșterea productivității.

Monitorizați consumul și reduceți cheltuielile cu combustibilul

Reducerea consumului de combustibil este o prioritate pentru orice manager de flota. Folosind platforma EVO GPS, veți reuși să optimizați rutele, să reduceți timpii morți, precum și folosirea neautorizata a vehiculului. Astfel vă asigurați ca șoferii parcurg cea mai bună rută, reduceți kilometrii parcurși și consumul de combustibil.

Staționările prelungite cu motorul în funcțiune sunt o altă risipă de combustibil. Prin reducerea acestora, veți scădea și cantitatea de combustibil folosită. Pentru unii clienți s-a constatat o reducere de pana la 25% a combustibilului prin monitorizarea timpului de staționare.

Reduceți timpul de realizarea a rapoartelor și eliminați stresul calculelor

Rapoartele pe care le poate genera platforma EVO GPS, prezintă informații detaliate cu privire la timpul petrecut pe traseu și la fiecare locație în parte, opriri în puncte de interes, foi de parcurs, precum și evenimente petrecute pe traseu (opriri motor, porniri motor, alimentări combustibil, scăderi bruște ale nivelului de combustibil). Rulând rapoarte cu doar câteva click-uri, reduceți timpul petrecut pentru a pune cap la cap informații transmise de la fiecare șofer în parte. Vă optimizați în acest fel activitatea și vă puteți concentra pe sporirea productivității și a profitului.

BENEFICII

Alegeți soluția de monitorizare auto EVO GPS și veți obține:

 • null

  Reducerea costurilor

  Reducerea costurilor cu carburantul
  Reducerea costurilor de întreținere

 • null

  Optimizarea activității

  Customizarea traseelor optime
  Facturare precisă

 • null

  Monitorizare

  Monitorizarea permanentă a vehiculelor și a angajaților pe teren

 • null

  Siguranță

  Creșterea siguranței angajaților și a bunurilor transportate

 • null

  Diminuarea pierderilor

  Alerte expirare documente flota și șoferi, de tipul reviziilor, certificate, autorizații etc.

 • null

  Competitivitate

  Creșterea calității serviciilor oferite
  Îmbunatățirea relațiilor cu clienții

Produse Recomandate

PRODUS EVO GPS FOLOSIT CU SUCCES DE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *