Monitorizare auto prin GPS pentru activități agricole

Ce provocări întâmpinați în activitatea dumneavoastră?

 • null
  Activitățile administrative vă consumă mult timp?
 • null
  Câte costuri inutile ați avut luna aceasta?
 • null
  Cum vă măsurați productivitatea lucrărilor?
 • null
  Cum preveniți deteriorarea utilajelor?
 • null
  Cunoașteți ce procentaj din fiecare parcela este lucrat săptămânal?
 • null
  Știți ce cantitate de combustibil este irosita de utilaje în fiecare lună?

Este un lucru bine știut faptul că atunci când vine vorba despre gestionarea unei flote de mașini și utilaje în domeniul agriculturii, principalele preocupări sunt monitorizarea consumului de combustibil și coordonarea utilajelor pe suprafețele agricole. Din cauza faptului că utilajele agricole operează cu o cantitatea considerabila de combustibil, de multe ori apare și riscul de sustragere de combustibil sau de folosire incorectă a utilajului.

Exista doua modalități prin care se poate preveni consumul nejustificat sau furtul de combustibil. Pe de-o parte, prin colectarea și analizarea în timp real a datelor privind: locația, viteza de deplasare, ore de funcționare motor pentru un anumit utilaj. Astfel, se normează consumul standard pe diferite tipuri de activități și se raportează la datele colectate cu ajutorul sistemului de monitorizare prin GPS. Pe de altă parte, prin montarea de sonde litrometrice – dispozitive care transmit date despre consumul real al utilajului, într-un interval de timp – se reduce considerabil cantitatea de combustibil folosită.

Fără un sistem eficient de coordonare, apar adesea situații în care se fac lucrări nejustificate sau sunt efectuate necorespunzător. Apar astfel prejudicii care afectează activitatea companiei atât pe termen scurt, cât mai ales, pe termen lung. Soluția EVO GPS pentru agricultură pune la dispoziție fermierilor, posibilitatea de a stabili perimetre de lucru pentru fiecare utilaj în parte. Pentru orice încălcare a parametrilor stabiliți, se pot stabili alarme care ajung direct pe calculatorul sau telefonul responsabilului de flotă.

Soluția EVO GPS pentru localizare, urmărire și management flotă UTILAJE AGRICOLE

Eliminați lucrările nejustificate sau neefectuarea acestora

Puteți importa în platforma EVO GPS parcelele declarate la APIA pentru o mai buna urmărire a activităților agricole. Pentru a evita situații în care nu se realizează lucrări pe parcele sau cele în care se depășește zona stabilită, se pot stabili regiuni de interes pentru utilaje, iar pentru orice ieșire sau intrare într-un perimetru nepermis, se pot stabili alarme ce sunt trimise pe e-mailul sau telefonul persoanei responsabile cu monitorizarea utilajelor.

Creșteți productivitatea

Pentru a vă asigura că totul funcționează conform cu cerințele dumneavoastră, sistemul de monitorizare EVO GPS, vă pune la dispoziție diverse instrumente de măsurare a parametrilor. A fi la curent cu mentenanța vehiculelor creste ciclul de viață al acestora și previne situațiile periculoase. De asemenea, posibilitatea de a crea un calendar cu alerte, care să vă informeze cu privire la revizii, asigurări, taxe de drum, inspecții tehnice și reparații, ajută la diminuarea costurilor și creșterea productivității.

Creșteți profitul fermei dumneavoastră

Eliminând lucrările nejustificate și prevenind sustragerile și consumul nejustificat de combustibil, veți îmbunătăți activitatea firmei dumneavoastră. Angajații vor deveni mai atenți, prin urmare mai productivi. Îmbinând aceste elemente cu generarea de rapoarte diverse, ce vă oferă o imagine detaliată asupra tuturor aspectelor afacerii dumneavoastră, veți crește profitul fermei dumneavoastră și veți asigura o dezvoltare durabilă pe termen lung.

Reduceți costurile prin identificarea și prevenirea sustragerilor de carburant

Creșterea costurilor alocate achiziționării de combustibil reprezintă o amenințare financiară reală. Reducerea consumului de combustibil este un obiectiv important pentru orice companie. Prin intermediul aplicației EVO GPS se pot monitoriza în timp real toate aspectele legate de consumul de combustibil. Mai mult decât atât, puteți genera rapoarte detaliate și analize complexe care vă pun la îndemâna informații vitale pentru afacerea dumneavoastră.

Variațiile de viteză produc variații de combustibil. Monitorizarea prin GPS generează rapoarte cu privire la viteza de deplasare și locația unde s-a produs o oprire neautorizată. Staționările prelungite cu motorul în funcțiune sunt o risipă de combustibil. Prin reducerea acestora se reduce și cantitatea de combustibil folosită. Pentru unii clienți s-a constatat o reducere de pana la 25% a consumului de combustibil prin monitorizarea timpului de staționare.

Responsabilizați angajații și comunicați mai bine cu aceștia

Atunci când angajații dumneavoastră știu că sunt monitorizați, aceștia devin mai disciplinați, mai eficienți și își îndeplinesc sarcinile mai repede. Ceea ce înseamnă creșterea profitului și îmbunătățirea imaginii în piață. Capacitatea de a monitoriza și de a gestiona cantitatea de timp de care are nevoie un angajat pentru a-și îndeplini sarcinile, crește productivitatea și deschide posibilitatea de a optimiza activitatea fiecărui angajat, pentru o mai buna gestionare a resurselor.

BENEFICII

Alegeți soluția de monitorizare auto EVO GPS și veți obține:

 • null

  Reducerea costurilor

  Reducerea costurilor cu carburantul
  Reducerea costurilor de mentenanță

 • null

  Optimizarea activității

  Planificarea judicioasă a resurselor
  Responsabilizarea angajaților

 • null

  Monitorizare

  Eliminarea pauzelor nejustificate pe parcele

 • null

  Siguranță

  Eliminarea furturilor de combustibil

 • null

  Diminuarea pierderilor

  Prevenirea exploatării defectuoase a utilajelor

 • null

  Competitivitate

  Garanția lucrărilor efectuate la timp

Produse Recomandate

PRODUS EVO GPS FOLOSIT CU SUCCES DE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *