Monitorizare auto prin GPS pentru industria de Petrol și Gaze

Ce provocări întâmpinați în activitatea dumneavoastră?

 • null
  Aveţi multe mașini şi e greu să ţineţi evidenţa documentelor?
 • null
  Se întâmplă să aibă loc sustrageri de combustibil?
 • null
  Șoferii se abat de la rute și fac opriri neprogramate?
 • null
  Doriți să asigurați marfa transportată?
 • null
  Puteți verifica în timp real locația vehiculelor din flotă?
 • null
  Șoferii dumneavoastră conduc agresiv?

Industria petrolului și a gazelor se bazează pe conducătorii auto care trebuie să livreze produse în condiții de siguranță, cu o eficienta operațională sporita. Astfel, companiile din industrie se bazează pe noile tehnologii pentru a rămâne competitive într-un mediu în care calitatea serviciilor oferite fac diferența.

Pentru a îndeplini toate normele de sănătate, siguranță și mediu, trebuie să aveți controlul asupra informațiilor despre flota dumneavoastră. Utilizând sistemul de urmărire în timp real, precum și rulând rapoarte analitice, veți asista la îmbunătățiri imediate ale comportamentelor conducătorilor auto, precum și o scădere dramatica a incidentelor costisitoare și potențial letale.

Monitorizând toate aspectele afacerii dumneavoastră veți putea spori siguranța angajaților și a flotei, veți genera costuri mai mici și veți îmbunătății relația cu clienții dumneavoastră, oferindu-le răspunsuri prompte.

Soluția EVO GPS pentru localizare, urmărire și management flotă transport PETROL & GAZE

Reduceți consumul de combustibil al flotei dumneavoastră

Reducerea consumului de combustibil este o prioritate pentru orice manager de flotă auto. Folosind aplicația EVO GPS, veți reuși să optimizați rutele, să reduceți timpii morți, precum și să preveniți folosirea neautorizată a vehiculului. Asigurându-vă că șoferii parcurg cea mai bună rută, reduceți kilometrii parcurși și astfel scade consumul de combustibil și orele de condus ale acestora.

Simplificați programarea mentenanței

Puteți configura Aplicația EVO GPS să vă anunțe prin e-mail sau sms atunci când expiră anumite documente ale vehiculelor din flota dumneavoastră. Documentele pot include orice tip de informație de la inspecții tehnice, asigurări, vignete, etc. Fiind în permanență informat, veți putea eficientiza activitatea de coordonare a flotei și veți ajuta la reducerea costurilor și creșterea productivității.

Sporirea siguranței șoferilor și participanților la trafic

Noi știm că nimic nu este mai important pentru dumneavoastră decât siguranță angajaților. Aplicația EVO GPS permite flotelor de transport să monitorizeze comportamentul șoferilor. Monitorizând excesul de viteza, staționările nepermise, kilometrii parcurși, precum și frânările și accelerările bruște, vă asigurați că vehiculele și șoferii sunt în siguranță și că aceștia acționează responsabil în trafic.

Livrați în timp real

Notificările în timp real oferă un beneficiu imens care adaugă valoare companiei dumneavoastră în fața altor companii de distribuție, aducând un element crucial în luarea deciziei de către clienți atunci când aceștia își aleg colaboratorii. Companiile vor să știe exact când își primesc produsele. De asemenea, aceștia doresc dovada că produsele lor au fost livrate corespunzător.

Avantajul platformei EVO GPS este faptul că puteți configura accesul la aceste informații, pentru fiecare client în parte. Astfel, aceștia vor putea ști în permanenta starea livrărilor. Eficientizând acest proces, clienții vor devenii din ce în ce mai mulțumiți, iar prestigiul companiei dumneavoastră va crește.

Reduceți timpul de realizare al rapoartelor și eliminați stresul calculelor

Rapoartele pe care le poate genera aplicația EVO GPS, prezintă informații detaliate cu privire la timpul petrecut pe traseu și la fiecare client în parte, opriri în puncte de interes, foi de parcurs, precum și evenimente petrecute pe traseu (opriri motor, porniri motor, alimentări combustibil, scăderi bruște de nivel combustibil). Rulând rapoarte cu doar câteva click-uri, reduceți timpul petrecut pentru a pune cap la cap informații transmise de la fiecare șofer în parte. Vă optimizați în acest fel activitatea și vă puteți concentra pe sporirea productivității și a profitului.

BENEFICII

Alegeți soluția de monitorizare auto EVO GPS și veți obține:

 • null

  Reducerea costurilor

  Evidența exactă a consumului de combustibil din rezervor

 • null

  Optimizarea activității

  Generare rută optimă de parcurgere a punctelor de interes pe un anumit traseu

 • null

  Monitorizare

  Monitorizați permanent rutele și traseele parcurse de vehicule

 • null

  Siguranță

  Creșteți siguranța șoferilor în trafic și stimulați un stil de condus preventiv

 • null

  Diminuarea pierderilor

  Alerte expirare documente flota și șoferi, de tipul reviziilor, certificate, autorizații etc.

 • null

  Competitivitate

  Evidențe scriptice ale livrărilor
  Furnizarea de servicii de calitate

Produse Recomandate

PRODUS EVO GPS FOLOSIT CU SUCCES DE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *