Vincon România – Monitorizarea prin GPS, o investiţie de succes

Vincon România - Monitorizarea prin GPS, o investiţie de succes - Studiu de caz EVO GPS

Vincon România – Monitorizarea prin GPS, o investiţie de succes

Compania

Vincon România este unul din marii producători de vin, băuturi spirtoase şi oţet din România. Investind continuu în oameni, inovând şi dezvoltând sustenabil şi profitabil, compania Vincon cultivă pasiunea pentru excelenţă.

Provocarea

Pentru deservirea bazei mari de clienţi, Vincon deține o flotă mare de vehicule pentru vânzări și distribuție. Ceea ce se traduce în cheltuieli însemnate cu combustibilul, ore suplimentare de condus şi mentenanţă pentru zeci de vehicule . Pentru a controla aceste costuri, compania a decis să testeze produsele si aplicatia de monitorizare si management a flotelor auto de la  EVO GPS.

În câteva săptămâni s-au constatat îmbunătăţiri notabile în ceea ce priveşte consumul de combustibil, orele de inactivitate, folosirea neautorizată a vehiculului şi costurile de reparaţie.

Folosind Aplicația de monitorizare prin GPS, Vincon a atins rapid obiectivul de reducere a costurilor de combustibil prin expedierea mai eficientă şi reducerea intervalelor de inactivitate a vehiculelor. Dar cele mai mari reduceri de costuri au venit din diminuarea orelor de condus, prin setarea de perimetre şi orare în Aplicația EVO GPS.
Cu ajutorul alertelor ce pot fi setate cu uşurinţă în Aplicație, Vincon a ţinut pasul foarte uşor cu procedurile de întreţinere preventivă. În plus, EVO GPS furnizează date în timp real, ceea ce a ajutat Vincon să ia decizii informate, economisind timp şi bani.

Reducerile de costuri au fost semnificative, Vincon atenuându-şi investiția în mai puţin de o lună. După această perioadă, profitul a început să crească, iar activitatea angajațiilor se află într-o continuă optimizare.

Beneficiile

După implementarea şi folosirea Aplicației EVO GPS, s-au constatat numeroase beneficii, printre care şi:

  • Reducerea consumului de combustibil
  • Reducerea timpilor morţi
  • Reducerea costurilor mentenanței vehiculelor
  • Creșterea profitului

Testimonial

“Ne place să privim EVO GPS ca pe o investiție de succes, pe termen lung şi nu că pe o altă cheltuială.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *