Studiu de caz – Domeniul Transportului

Studiu de caz monitorizare GPS in Transport | evogps.ro

Studiu de caz – Domeniul Transportului

Provocarea

Majoritatea companiilor din domeniul transportului, au clienţi care solicită informații cu privire la timpii de livrare. Într-un mediu de afaceri extrem de competitiv, este deosebit de important să fii în măsură să prezinţi informaţii precise cu privire la rutele parcurse într-un timp cât mai scurt şi cu costuri optimizate.

Soluţia

Companiile din domeniul Transportului, care au apelat la serviciile Evotracking au instalat pe vehicule sistemul de monitorizare prin GPS, ca parte a unui exerciţiu de urmărire a rutelor parcurse şi optimizării costurilor. Principalele obiective au fost să poată verifică în timp real activitatea vehiculelor şi a angajaţilor, pentru a putea diminua timpul alocat realizării unei rute.

Aplicația EVO GPS este acum o parte integrantă a gestionării flotei companiilor din domeniul Transportului. Aceasta a avut un rol esenţial în evidenţierea şi oprirea neregulilor generate de consumul de combustibil.

Beneficiile

Folosirea Aplicației EVO GPS a adus o serie de beneficii semnificative afaceriilor şi a dus la un alt nivel felul în care angajaţii au început să se comporte şi să obţină timpi mai buni de livrare şi prin urmare, clienţi mai mulţumiţi.
Decizia de a folosi Aplicația EVO GPS a adus rezultate imediate şi mai ales măsurabile. Managerii de flotă, au identificat următoarele beneficii:

  • O reducere imediată a nivelului de combustibil consumat
  • Reducerea timpilor de livrare
  • Comportamentul angajatiilor s-a modificat considerabil, aceştia fiind mai eficienţi şi mai productivi
  • Rute optimizate şi clienţi mai mulţumiţi

Ce spun clientii?

“De când am implementat EVO GPS, vehiculele noastre funcţioneze mai eficient, avem mai puţine livrări cu întârzieri, precum şi un trend ascendent de contracte noi. E un instrument de afaceri folositor, care este acum o parte integrată a expansiunii noastre.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *