Artsani – Flotă auto optimizată cu costuri mici

Artsani - Optimizarea costurilor flotei auto - Studiu de caz EVO GPS

Artsani – Flotă auto optimizată cu costuri mici

Provocarea

Fără un sistem de monitorizare prin GPS, este dificil să ţi sub observație uzura vehiculelor şi cheltuielile aferente combustibilului. Într-un efort de a controla aceste costuri, managementul companiei Artsani, a decis să testeze produsele și aplicația de monitorizare EVO GPS  pe vehiculele sale.

Soluţia

Compania Artasani a atins rapid obiectivul de reducere a costurilor aferente combustibilului, prin expedierea mai eficientă şi reducerea intervalelor de distribuţie între clienţi. Cele mai mari reduceri de costuri au venit din raţionalizarea procedurilor de întreţinere şi reparaţii.

Cu ajutorul Alertelor se poate ţine pasul foarte uşor cu schimburile de ulei sau alte proceduri de întreţinere preventivă a vehiculelor. În plus, toate datele se transmit în timp real, pentru a ajuta managerul de flotă să ia decizii în cunoştinţă de cauză, pentru a economisi timp şi bani.

Traseele îmbunătăţite au crescut productivitatea, permiţând companiei să crească numărul de clienţi, fără să fie nevoie să angajeze mai mulţi conducători auto.

După ce managerul de flotă a început să folosească Aplicația EVO GPS, s-au observat îmbunătăţiri notabile în ceea ce priveşte canitatea de combustibil consumată, timpul de livrare şi costurile de reparaţie.

Beneficiile

Decizia de a folosi Aplicația EVO GPS a adus rezultate imediate şi mai ales măsurabile. Managerul de flota, a identificat următoarele beneficii:

  • Îmbunătățirea timpului de realizarea a unei rute
  • Reducerea timpilor morţi
  • Reducerea costurilor de mentenanță a vehiculelor
  • Creșterea productivității

Testimonial

“EVO GPS oferă suport tehnic de calitate. Promptitudinea este un aspect foarte important în domeniul distribuţiei. Afacerea noastră este construită pe furnizarea de servicii excepţionale. Gestionarea flotei într-un mod mai eficient ne ajută să oferim clienţilor noştri servicii la un nivel ridicat.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *