Sunteţi în căutare de un sistem de monitorizare prin GPS? Cum îl alegeţi?

Sunteţi în căutare de un sistem de monitorizare prin GPS? Cum îl alegeţi?

Aţi luat decizia că aveţi nevoie de un sistem de monitorizare prin GPS? Felicitări! Acum urmează partea de căutare şi luarea deciziei. În prezent există mulţi furnizori de sisteme de monitorizare prin GPS. Alegerea celei mai bune variante poate fi consumatoare de timp şi de bani, dacă nu găsiţi din prima un furnizor care să se adapteze nevoilor dumneavoastră specifice.

De aceea trebuie să va răspundeţi la următoarele întrebări, înainte de a achiziţiona un sistem de monitorizare prin GPS.

Are soluţia găsită rapoarte cuprinzătoare şi flexibile?

Companiile au nevoie de rapoarte care să fie pliate pe nevoile lor. Uşurinţa de a le utiliza este de asemenea, un factor foarte important. Cele mai bune sisteme de monitorizare prin GPS permit managerilor de flote auto să evalueze comportamentul şoferilor, precum şi utilizarea eficientă a combustibilului.

Vă pun soluţiile la dispoziţie, posibilitatea de a seta Alerte?

Companiile trebuie să caute sisteme de urmărire prin GPS care includ alertele ce sunt declanşate de încălcarea unor parametrii specifici pe care managerul de flota auto îi setează în Aplicaţie. Este de preferat să primiţi un sms sau e-mail atunci când un vehicul părăseşte un perimetru stabilit sau când staţionările cu motorul pornit sunt prea lungi.

Sunt capabile soluţiile să vă ofere date în timp real?

Accesul rapid la informaţii este esenţial atunci când vorbim despre flote auto. Posibilitatea de a fi informat în timp real cu privire la activitatea fiecărui vehicul în parte, oferă avantaje competiţionale companiilor care folosesc sisteme de monitorizare prin GPS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *